עוגת סופלה שנפלה שוקולד
עוגת סופלה שנפלה שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת סופלה שוקולד נפלה, עוגת שוקולד נפלה, ו עוגת שוקולד נפלה עם רוטב יין אדום דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה מחבת 9 אינץ ' קפיץ וקו תחתון עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ואז נייר חמאה.
ממיסים שוקולד וחמאה בקערת מתכת גדולה המוגדרת על פני מחבת של מים רותחים בקושי (או בקערת זכוכית גדולה או קרמית בטוחה במיקרוגל במיקרוגל בעוצמה של 50 אחוזים במשך 4 עד 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות, ואז להתקרר לחלוטין.
לטאטא וניל, מלח, ו 6 כפות סוכר.
מוסיפים חלמונים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 6 כפות סוכר קצת בכל פעם, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה.
לטאטא על רבע מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים הבלילה למחבת springform, מתפשט באופן שווה.
אופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים דבקות, 35 עד 40 דקות.
עוגה מגניבה במחבת על מדף 10 דקות.
הסר בצד של מחבת ועוגה מגניב לחלוטין. הפוך את העוגה על מתלה ולהסיר את תחתית המחבת, לזרוק נייר, ולאחר מכן להפוך את העוגה על צלחת.
עוגה (הוסר מחבת) ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.