והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם גבינת שמנת, סודה לשתייה, אבקת אספרסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת זנגביל-סטאוט עם רוטב קרמל-אייל, עוגת שוקולד עם רוטב קרמל מוצק-פחמימות נמוכות, ו תירס קרמל מוצק שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להתאים מתלים למרכז התנור. לרסס מחבת עוגה Bundt טוב מאוד עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
תנור
3
מוסיפים את החמאה לסיר על אש בינונית. לאחר מבשלים בעדינות, לטאטא את הקקאו, אספרסו ובירה עד מעורבב והחמאה נמסה. להפריש להתקרר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו
חמאה
אבקת קקאו
בירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
4
מוסיפים את הסוכרים, הביצים, גבינת שמנת ווניל לקערה גדולה ומכים יחד באמצעות מערבל יד עד רכות, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
לטאטא את הקמח, סודה לשתיה ואבקת אפייה יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
לאט לאט להכות בתערובת קקאו מקורר לתערובת ביצה וסוכר. לנצח עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף את החומרים יבשים במרווחים של שלושה, ולהמשיך להכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר
ביצה
7
מוסיפים את הבלילה למחבת המוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 45 דקות.