עוגת סטנסיל פרפר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת סטנסיל פרפר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 640 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים, ציפוי וניל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגת פרפר, עוגת פרפר, ו עוגת פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים למעט פרג, ציפוי, קקאו וסוכריות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים זרע פרג.
אופים 30 עד 35 דקות או עד עוגות מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה.
עבור עיצוב פרפר, להחזיק ידית של כף עץ גדול לרוחב מעל מרכז עוגה חלבית (להחזיק כף קרוב לעוגה); לנפות קקאו מעל ידית כדי ליצור קווי המתאר של גוף פרפר. החזק קערה של כף מעל עוגה בזווית לגוף פרפר; לנפות קקאו על קצה קערה של כף כדי ליצור קווי המתאר של חלק הכנף. חזור על טופס 3 חלקי כנף שנותרו. לקשט עם שקדים.