פאי עוף-דובדבן דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, קרם פרש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו כיסי פשטידת עוף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
לפרום בצק פילו ולהניח צלחת לחה מעט על זה. בזהירות להרים גיליון אחד של בצק מהערימה ולהתאים לתבשיל משומן.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
3
גיליון מברשת של בצק קל מאוד עם חמאה מומסת או מרגרינה. חזור על התהליך עם 9 גיליונות נוספים של בצק פילו. שמור בצק בשימוש מכוסה במגבת לח ככל האפשר, כדי למנוע התייבשות. מכסה צלחת מצופה פילו עם ניילון לעטוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
חמאה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מניחים מחבת בגודל בינוני מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מטגנים בצל עד צליעה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיף שום ועוף, ו לטגן עד העוף הוא השחמה בצד החיצוני מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שום
8
מוסיפים ג ' ינג 'ר, צלפים, קרם פרש, רוטב צ' ילי, אבקת קארי, מלח ופלפל למחבת. מערבבים דובדבנים, ואז לטעום לבדוק תיבול. מבשלים עד דובדבנים מחוממים דרך.