תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג שוקולד כפולה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, קרקרים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פודינג שוקולד, פודינג שוקולד כפול, ו פודינג שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת עוגה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
במעבד מזון, לעבד את הקרקרים גרהם עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים חמאה ומים ומעבדים עד שהפירורים מתקבצים יחד. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה ועל 1 אינץ ' את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
5
אופים במשך 10 דקות, ואז לתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בינתיים, תכיני את הפודינג.
7
שים את הג ' לטין בקערה קטנה, להוסיף את המים הרותחים ומערבבים עד מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
בסיר בינוני לערבב את 2/3 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח. בהדרגה להוסיף מחצית החלב, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
אבקת קקאו
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
9
להקציף בשאר החלב. הפעל את החום על בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
הסר מהחום.
11
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד מומס. מערבבים את וניל וג ' לטין שמור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ג ' לטין
וניל
12
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה ולתת להגדיר במשך 3 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
13
מקציפים את השמנת הנותרים 1/2 כפית סוכר. לפני ההגשה, מקשטים את העוגה עם הקצפת.