קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת פירות שיפון

עוגת פירות שיפון
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? עוגת פירות שיפון יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 286 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו תמצית וניל, קמח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה לא כל כך מעולה. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות בהירה של ננה ג'פסון , פרוקטקה (עוגת פירות שוודית .... לא כמו עוגת פירות אמריקאית) ופרוקטקאקה (עוגת פירות שוודית .... לא עוגת פירות אמריקאית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקינמון. בקערה אחרת טורפים את החלמונים, המים, השמן, קליפת הלימון והוניל; מוסיפים לחומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
זנים של פטריותזנים של פטריות
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם טרטר עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לבלילה. לזרוק דובדבנים, אגוזי פקאן ופירות מסוכרים עם הקמח שנותר; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים בחום של 325 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הופכים מיד את המחבת; להתקרר לחלוטין. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים את העוגה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לקצפת, בקערה קטנה מקציפים את השמנת, הסוכר, הווניל והקינמון עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מגישים עם עוגה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לעוגת פירות. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "