עוגת ציפה בירה שורש
המתכון של עוגת ציפה של בירה שורש מוכנה תוך כ-45 דקות והיא בהחלט אפשרות אדירה ללא חלב לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. תמורת 19 סנט למנה מקבלים קינוח שמגיש 15. הוא מושלם ליום האב. אם יש לכם שמן קנולן, ביצים, בירה שורש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. עם ציון ספונקולרי של 13%, המנה הזו לא כל כך נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ציפה של בירה שורש, עוגת ציפה של בירה שורש ועוגת ציפה בירת שורש.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים תערובת עוגה, 1-1/4 כוסות בירה שורש, שמן וביצים. מקציפים במהירות נמוכה במשך 2 דקות או מערבבים ביד במשך 3 דקות.
יוצקים לתוך 13x9 אינץ' משומן. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה קטנה, מערבבים את תערובת הציפוי המוקצף ושארית בירת השורש. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. עוגת פרוסט. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
NV Ruinart, יין