עוגת קוקוס שוקולד לבן עם פירות יער מעורבים מקורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד קוקוס לבן עם פירות יער מעורבים מקורר. מנה אחת מכילה 916 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו פירות יער מוגזים על עוגת לירה לימון, מוס שוקולד אבוקדו עם פירות יער קצף, ו פירות יער מוגזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Spray 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס שאינו מקל ולשפד את החלק התחתון של כל אחד עם נייר קלף.
מניחים חלב קוקוס וחמאה בסיר קטן וחום על אש נמוכה.
מניחים חלמונים, ביצים וסוכר בקערה גדולה ומניחים מעל סיר של מים רותחים. שוט עד שילש בנפח.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. מקפלים את תערובת הקמח לתוך הביצים בתשלומים 3 ולאחר מכן לקפל בעדינות בתערובת החלב. מקפלים את הקוקוס ולחלק את התערובת באופן שווה בין 2 מחבתות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד מרכז מעיינות העוגה בחזרה כאשר דחף בעדינות. מגניב על מדף אפייה ולאחר מכן להסיר בעדינות מהמחבת. חותכים את העוגות ב 1/2, אופקית, ולספוג כל 1/2, עם 1/4 כוס סירופ רום פשוט.
מורחים 1/2 כוס של מילוי גנאש על כל אחת מ 4 שכבות העוגה ולערום את השכבות.
מורחים את המילוי Ganache הנותרים מעל בצד העליון של העוגה.
מניחים את תערובת ריסוס קוקוס במרסס צבע ולרסס את העוגה כולה בתערובת.
מגישים פירות יער מוגזים לצד פרוסות העוגה.
מערבבים רום וסוכר בסיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מומס.
מניחים שוקולד לבן בקערה גדולה. להביא חלב קוקוס ושמנת כבדה לרתיחה.
יוצקים את החלב החם על השוקולד ולתת לשבת 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה לקפל את הקוקוס.
הוסף את הג ' לטין ולתת להתמוסס לחלוטין. מקציפים את השמנת לפסגות רכות, מוסיפים את הג ' לטין וממשיכים להצליף רק עד שיוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך גנאש.
ממיסים את השוקולד ואת חמאת הקקאו בקערה בינונית על סיר של מים רותחים.
פירות יער מעורבים 1 כוס אוכמניות 1 כוס תותים, חצוי 1 כוס פטל 3/4 כוסות סוכר 1/4 כוס פטל או ליקר דומדמניות שחור 2 כפיות תמצית וניל
מניחים את פירות יער בקערה בינונית.
מוסיפים את הסוכר, הליקר והוניל, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה.