קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קטיפה אדומה וירוקה!

עוגת קטיפה אדומה וירוקה!
עוגת קטיפה אדומה וירוקה! הוא קינוח שמגיש 14. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 251 קלוריות . תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קטיפה אדומה Tres Leches {שבוע הקטיפה האדומה} , עוגת סדינים קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדומה קלאסית ועוגיות קטיפה אדומה וירוקה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
משמנים תבנית גיליון בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מועכים יחד קיצור ירקות וסוכר בקערה גדולה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי; טורפים פנימה ביצים עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים חלב חמאה, אבקת קקאו, מלח ותמצית וניל לתוך התערובת המקצרת עד שהמרכיבים הנוזליים מקבלים צבע ומרקם אחיד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מנפים קמח לתוך החומרים הנוזלים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים קלות צבע מאכל אדום לקערה אחת של הבלילה וצבע מאכל ירוק לתוך קערת הבלילה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
קפלו במהירות 3/4 כפית סודה לשתייה ו-1 1/2 כפית חומץ לבן לתוך קערת הבלילה האדומה; מקפלים במהירות 3/4 כפית סודה לשתייה ו-1 1/2 כפית חומץ לבן לתוך קערת הבלילה הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את הבלילה האדומה והירוקה לתבנית התבנית המוכנה בצבעים מתחלפים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה משחימה קלות מלמעלה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מניחים להתקרר לחלוטין לפני ההקפאה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "