עוגת קיצור תות
עוגת קיצור תות עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קוניאק, תותים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קיצור תות, קיצור תות, ו קיצור וניל תות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בצע את הוראות העוגה כפי שנכתב על קופסת תערובת עוגה.
הסר מהתנור ואת העוגה מגניב לחלוטין. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב תותים, קוניאק וסוכר.
בואו macerate 20 דקות. הפוך ושחרר עוגה על מגש דקורטיבי.
קצפת עם סוכר של ממתקים ווניל במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מגיע לפסגות נוקשות. אל תגזים בשוט.
מערבבים ג ' לטין לפי הוראות התיבה. להכניס למקרר תערובת ג ' לטין אבל לא לתת לו להקשיח, זה צריך להתקרר לעקביות נוזלית.
באמצעות קש, לתקוע חורים בכל רחבי העוגה.
יוצקים ג ' לטין לתוך חורים להתפשט על החלק העליון של העוגה.
מורחים שכבה של תותים קצף על גבי עוגה.
מורחים שכבה של קצפת על גבי התותים, מה שהופך מערבולות די אדוות.
מקשטים עם תותים טריים. מקררים לפחות 4 שעות.