עוגת קרם חמאה עם שוקולד תות לבן
עוגת תות ושוקולד לבן קרם חמאה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 699 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת מתכון של בטי באטר, מים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 47% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: עוגת קרם חמאה עם שוקולד תות לבן, עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, ו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בנדיבות תרסיס התחתון בצד של 8-או 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, 3 כפות חמאה, תמצית שקדים וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים לפי הוראות על תיבת 8-או 9-סיבובים אינץ'. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, מניחים שוקולד לבן ו 2 כפות חמאה בקערת מתכת בינונית. בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על חום בינוני רק כדי רותחים. מיד לשפוך שמנת חמה על שוקולד לבן וחמאה.
תן לעמוד על 5 דקות או עד שהתערובת נמסה וחלקה כאשר בחש.
בואו לעמוד עד טמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מקורר מקורר תערובת שוקולד לבן במהירות גבוהה עד פלאפי.
חותכים עוגה אופקית לשניים, באמצעות סכין ארוך, חד. על צלחת הגשה, מקום 1 שכבה, לחתוך את הצד.
מורחים עם 1/2 של המילוי; העליון עם 1/2 של תותים.
להוסיף שכבת העוגה שנותרה, בצד לחתוך למטה.
מורחים הנותרים מילוי מעל העוגה; העליון עם תותים הנותרים. חנות מכוסה במקרר.