קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלוי

עוגת קרם קוקוס קלוי
פאי קרם קוקוס קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 85 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, ברנדי, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו קאפקייקס קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלויה, ו גלידת קוקוס קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים את הג ' לטין מעל החלב ומניחים אותו בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
שלב את החלמונים ו -5 כפות הסוכר בקערת ערבוב חסינת חום. מקציפים במיקסר ידני או במטרפה עד שהתערובת סמיכה וצבע לימון. מניחים את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ -5 דקות. התערובת צריכה להרגיש חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מערבבים פנימה את הג 'לטין והחלב ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מסירים מהאש.
6
יוצקים לקערה גדולה ומערבבים פנימה את תמצית הווניל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
שלב את החלבונים, קרם האבנית ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
8
הקציפו מעט את התערובת, רק כדי לפרק את החלבונים. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מחממים את התערובת, תוך הקצפה מתמדת, עד שתערובת החלבון חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית. מיד להסיר את הקערה מן החום שוט עם מערבל חשמלי עד מרנג צורות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מקפלים את המרנג לתערובת הפודינג. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
11
מברישים את תחתית ודפנות מעטפת המאפה האפויה בריבת משמש מומסת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
ריבת משמשריבת משמש
12
מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך פודינג וכף אותו לתוך פגז עוגה. מכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
14
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מורחים את הקוקוס על תבנית עם נייר אפייה וצולים אותו בתנור עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מפזרים קוקוס מעל הפשטידה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב