עוגת קרם קוקוס קלוי
פאי קרם קוקוס קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 85 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, ברנדי, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו קאפקייקס קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלויה, ו גלידת קוקוס קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החלב לקערה קטנה.
מפזרים את הג ' לטין מעל החלב ומניחים אותו בצד לריכוך.
שלב את החלמונים ו -5 כפות הסוכר בקערת ערבוב חסינת חום. מקציפים במיקסר ידני או במטרפה עד שהתערובת סמיכה וצבע לימון. מניחים את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ -5 דקות. התערובת צריכה להרגיש חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית.
מערבבים פנימה את הג 'לטין והחלב ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
יוצקים לקערה גדולה ומערבבים פנימה את תמצית הווניל. הניחו בצד.
שלב את החלבונים, קרם האבנית ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב חסינת חום.
הקציפו מעט את התערובת, רק כדי לפרק את החלבונים. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים.
מחממים את התערובת, תוך הקצפה מתמדת, עד שתערובת החלבון חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית. מיד להסיר את הקערה מן החום שוט עם מערבל חשמלי עד מרנג צורות פסגות רכות.
מקפלים את המרנג לתערובת הפודינג. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מברישים את תחתית ודפנות מעטפת המאפה האפויה בריבת משמש מומסת.
מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך פודינג וכף אותו לתוך פגז עוגה. מכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את הקוקוס על תבנית עם נייר אפייה וצולים אותו בתנור עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מפזרים קוקוס מעל הפשטידה לפני ההגשה.