עוגת רפאים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת רפאים. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1029 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם תערובת עוגה, פונדנט מגולגל מוכן לשימוש, תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע ליל כל הקדושים שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56%. הציון הזה מוצק. נסו את "עוגת רפאים, עוגת רפאים ליל כל הקדושים ועוגת רוחות רפאים של ליל כל הקדושים, ועוגת רפאים גדושה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה, הביצים והמים; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים 2-1/4 כוסות בלילה לכל אחד משני 6 אינץ' משומנים ומקומחים. תבניות אפייה עגולות (לזרוק את שאר הבלילה).
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
לציפוי, בקערה גדולה, מערבבים סוכר קונדיטורים ואבקת מרנג. בקערה גדולה של מיקסר סטנד כבד, מערבבים את הקיצור, המים והוניל. מקציפים בתערובת הסוכר (התערובת תהיה נוקשה).
בעזרת סכין משוננת מיישרים את צמרות העוגות.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים ב-3/4 כוס ציפוי. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
מורחים 1-1/2 כוסות ציפוי מעל ודפנות העוגה.
חותכים גוש פונדנט לשניים לאורך כך שחצי אחד יהיה קצת יותר גדול מהשני. גוון את חצי התפוז הגדול יותר; שימו בצד כמות קטנה של פונדנט תפוז לדלעות. מכסים את הפונדנט בניילון נצמד כאשר אינו בשימוש. על משטח עבודה נקי, מרדדים את הפונדנט הכתום הנותר לתבנית 14 אינץ'. מעגל. החלק סכין זילוף בין הפונדנט למשטח העבודה כדי להשתחרר; להעביר לעוגה. חלק עליון ודפנות העוגה. חותכים כל פונדנט חופף בעזרת חותכן פיצה.
לרוחות רפאים: יוצרים קונוס בגובה 2-1/4 אינץ' מפונדנט לבן; לצרף לעוגה עם וניל נוסף.
גלגל 1/2 אינץ'. קוביית פונדנט לתוך 6 אינץ'. מעגל. לעטוף על קונוס. גוון כמות קטנה של פונדנט שחור. יוצרים שלוש נקודות קטנות; להצמד לפנים של רוח רפאים.
לדלעות, עלים וקנוקנות: פונדנט כתום שמור בגוון בגוון כהה יותר של כתום עם צבע אדום. בעזרת פונדנט כתום כהה ו/או לבן יוצרים חמש דלעות; הוסף קווי טביעה בעזרת כלי וריד או קיסם. עבור גבעולים, גוון כמות קטנה מאוד של פונדנט לבן חום. צור גבעולים; לצרף לדלעות באמצעות וניל. גוון 1-in. קוביית פונדנט לבן ירוק.
פריסה; לחתוך חמישה עלים עם 1-1/4-in. חותכן עוגיות בצורת עלים. לקנוקנות, בעזרת חותכן פיצה חותכים את החלק הנותר לרצועות דקות. לעטוף בזהירות רצועות סביב קיסמים; להניח בצד לייבוש.
לסיום העוגה: מסירים בזהירות קנוקנות מקיסמים ומצמידים לדלעות בעזרת וניל. מצמידים לעוגה דלעות ועלים. בעזרת קצה מאפה 18 ושארית הציפוי, שולפים מעטפת צינור לאורך הקצה התחתון של העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.