קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת רפאים

עוגת רפאים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת רפאים. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1029 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם תערובת עוגה, פונדנט מגולגל מוכן לשימוש, תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע ליל כל הקדושים שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56%. הציון הזה מוצק. נסו את "עוגת רפאים, עוגת רפאים ליל כל הקדושים ועוגת רוחות רפאים של ליל כל הקדושים, ועוגת רפאים גדושה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה, הביצים והמים; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (24 אונקיות) פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושחבילה אחת (24 אונקיות) פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
אריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימושאריזה פונדנט מגולגל רגיל מוכן לשימוש
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
2
יוצקים 2-1/4 כוסות בלילה לכל אחד משני 6 אינץ' משומנים ומקומחים. תבניות אפייה עגולות (לזרוק את שאר הבלילה).
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
3
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
לציפוי, בקערה גדולה, מערבבים סוכר קונדיטורים ואבקת מרנג. בקערה גדולה של מיקסר סטנד כבד, מערבבים את הקיצור, המים והוניל. מקציפים בתערובת הסוכר (התערובת תהיה נוקשה).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בעזרת סכין משוננת מיישרים את צמרות העוגות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
7
מורחים ב-3/4 כוס ציפוי. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מורחים 1-1/2 כוסות ציפוי מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
חותכים גוש פונדנט לשניים לאורך כך שחצי אחד יהיה קצת יותר גדול מהשני. גוון את חצי התפוז הגדול יותר; שימו בצד כמות קטנה של פונדנט תפוז לדלעות. מכסים את הפונדנט בניילון נצמד כאשר אינו בשימוש. על משטח עבודה נקי, מרדדים את הפונדנט הכתום הנותר לתבנית 14 אינץ'. מעגל. החלק סכין זילוף בין הפונדנט למשטח העבודה כדי להשתחרר; להעביר לעוגה. חלק עליון ודפנות העוגה. חותכים כל פונדנט חופף בעזרת חותכן פיצה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
לרוחות רפאים: יוצרים קונוס בגובה 2-1/4 אינץ' מפונדנט לבן; לצרף לעוגה עם וניל נוסף.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דבש הדריםדבש הדרים
11
גלגל 1/2 אינץ'. קוביית פונדנט לתוך 6 אינץ'. מעגל. לעטוף על קונוס. גוון כמות קטנה של פונדנט שחור. יוצרים שלוש נקודות קטנות; להצמד לפנים של רוח רפאים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
לדלעות, עלים וקנוקנות: פונדנט כתום שמור בגוון בגוון כהה יותר של כתום עם צבע אדום. בעזרת פונדנט כתום כהה ו/או לבן יוצרים חמש דלעות; הוסף קווי טביעה בעזרת כלי וריד או קיסם. עבור גבעולים, גוון כמות קטנה מאוד של פונדנט לבן חום. צור גבעולים; לצרף לדלעות באמצעות וניל. גוון 1-in. קוביית פונדנט לבן ירוק.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דבש הדריםדבש הדרים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
13
פריסה; לחתוך חמישה עלים עם 1-1/4-in. חותכן עוגיות בצורת עלים. לקנוקנות, בעזרת חותכן פיצה חותכים את החלק הנותר לרצועות דקות. לעטוף בזהירות רצועות סביב קיסמים; להניח בצד לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
14
לסיום העוגה: מסירים בזהירות קנוקנות מקיסמים ומצמידים לדלעות בעזרת וניל. מצמידים לעוגה דלעות ועלים. בעזרת קצה מאפה 18 ושארית הציפוי, שולפים מעטפת צינור לאורך הקצה התחתון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.