עוגת שוקולד מועדפת
עוגת שוקולד אהובה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, חמאה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת שוקולד מועדפת, עוגת שוקולד מועדפת, ו עוגת השוקולד האהובה על סם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
לנפות את הקמח עם סודה לשתייה ומלח שלוש פעמים.
מרתיחים את המים ומוסיפים אותם לשוקולד ומערבבים עד מומסים.
שמנת יחד החמאה או מרגרינה והסוכר.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מערבבים בוניל.
מערבבים בתערובת השוקולד לתערובת המוקצפת.
מוסיפים את הקמח לסירוגין עם השמנת החמוצה, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה לשני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות או עד בדיקות עוגות נעשה.