עוגת שוקולד מריר מצופה צ'יפוטלה עם טפטוף שוקולד
עוגת שוקולד מריר מצופה צ'יפוטלה עם טפטוף שוקולד דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 28%. נסו עוגת כיכר קפה עם טפטוף שוקולד מריר, ארטיקי אבטיח עם טפטוף שוקולד מריר, ו פולנטה פיסטוק ושוקולד מריר עם טפטוף מסקרפונה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים קלות תבנית צרור בתרסיס בישול שאינו מקל.
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקקאו בקערה גדולה. הניחו בצד.
מערבבים יחד סוכר, שמן, ביצים ורוטב צ ' יפוטלה בקערה נפרדת.
ממיסים קפה נמס במים חמים (לא רותחים). מערבבים לתערובת ביצים.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים; מערבבים רק עד לחות.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר באמצע העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
תן לעוגה להתקרר בתבנית לפני שאתה הופך לצלחת הגשה.
להכנת זיגוג, שלבו חתיכות שוקולד, חמאה וסירופ תירס בקערה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל על גבוהה עבור 1 דקה; מערבבים. המשך במיקרוגל גבוה במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר מכן בכל פעם.
להגשה פורסים עוגה ומעליהם טפטוף שוקולד.