עוגת שכבות שוקולד-פטל
עוגת שכבות שוקולד-פטל עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, חלב, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת שכבות שוקולד-פטל, עוגת שכבות שוקולד פטל, ו עוגת שכבות שוקולד מריר ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה 30 שניות או עד לחלח. לגרד צדדים של קערה עם מרית גומי; להגדיל את מהירות בינונית, לנצח 1 דקה או עד מעורבב היטב.
יוצקים הבלילה באופן שווה לתוך 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה מרובעות מצופה ספריי בישול. (
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט 5 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים שכבה אחת על צלחת; העליון עם 1/2 כוס פטל להפיץ. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
חותכים עוגה לשניים, ויוצרים שני מלבנים.
מורחים הנותרים 1/4 כוס פטל להפיץ על גבי מלבן אחד.
מניחים את המלבן השני על גבי התפשטות ליצור 4 שכבות של עוגה עם התפשטות פטל בין השכבות.
מורחים ציפוי מוקצף מעל וצדדים של עוגה, לנפות קקאו קלות על עוגה. חותכים לרוחב עוגה לתוך 8 פרוסות.