עוגת תות סנסציונית
אם יש לכם אבקת אפייה, מנטה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. זה מושלם עבור יום האם. . מתכונים דומים: עוגת תות סנסציונית, עוגת תות פשוט סנסציונית, ו עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז קל שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מערבבים בעדינות תותים ו 1/2 כוס סוכר בקערה; צ ' יל.
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט בקערה; חותכים בחמאה עם סכין או בלנדר עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מקציפים חלב וחלמון ביצה בקערה, ואז מערבבים לתוך תערובת קמח עד רק רטוב. מחלקים לשניים וטופחים לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
מקציפים חלבונים עד קצף בקערה גדולה. ממשיכים להכות עד שיוצרים פסגות נוקשות. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו.
מורחים על הבצק; מפזרים 1/4 כוס סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 40 עד 45 דקות. מגניב 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט; מגניב לחלוטין.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה גדולה; להפיץ עם חצי שמנת מוקצפת, כפית חצי תותים על שמנת. חזור על שכבות; מקשטים עם מנטה.