עוגת תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, קלבדוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: טארט טריקל בהיר יותר, המתכון שלי לטארט טריקל, ו הלבבות של טריקל טארט.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
תוסיף חמאה. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס מאוד.
הוסף 3 כפות מי קרח. להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית חופנים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון נצמד ולקרר 1 שעה. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן. לרכך בקצרה בטמפרטורת החדר לפני גלגול.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
העברת בצק למחבת 9 אינץ ' diametertart עם תחתית נשלפת.
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang ולהתקפל, הקשה על הצדדים של הבצק לבוא 1/4 כדי 1/3inch גבוה יותר מאשר הצדדים פאן. להקפיא קרום עד המשרד, על 10 דקות.
קרום קו עם רדיד שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים נקבעים, על 25 דקות.
הסר רדיד ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב חיוור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, 12 עד 15 דקות יותר. מגניב 30 דקות.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
פזר פירורי לחם על תבנית אפייה קטנה.
אופים עד יבש פריך, על 10 דקות. תניח בצד.
מערבבים סירופ זהב, ביצים, קצפת, קליפת לימון, דבשה ומלח בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג. מערבבים תפוחים ופירורי לחם.
אופים טארט עד מילוי מוגדר במרכז וסדקים מופיעים בקצוות, כ 55 דקות. מגניב במחבת על המדף.
מערבבים קרם fraîhe, סוכר, קלבדוס בקערה קטנה להתמזג היטב. מכסים תערובת ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 3 שעות.
בעדינות לדחוף את תחתית מחבת טארט לשחרר טארט.
מגישים טארט מעט חם או בטמפרטורת החדר עם מנה של קלבדוס crème fraîche.
* סוג של סירופ קנה פופולרי בבריטניה; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות וחנויות Britishimport.** זמין ברוב הסופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.