קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, קלבדוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: טארט טריקל בהיר יותר, המתכון שלי לטארט טריקל, ו הלבבות של טריקל טארט.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
תוסיף חמאה. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
הוסף 3 כפות מי קרח. להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית חופנים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון נצמד ולקרר 1 שעה. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן. לרכך בקצרה בטמפרטורת החדר לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
העברת בצק למחבת 9 אינץ ' diametertart עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang ולהתקפל, הקשה על הצדדים של הבצק לבוא 1/4 כדי 1/3inch גבוה יותר מאשר הצדדים פאן. להקפיא קרום עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
קרום קו עם רדיד שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
אופים עד הצדדים נקבעים, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר רדיד ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב חיוור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, 12 עד 15 דקות יותר. מגניב 30 דקות.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
פזר פירורי לחם על תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
אופים עד יבש פריך, על 10 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים סירופ זהב, ביצים, קצפת, קליפת לימון, דבשה ומלח בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג. מערבבים תפוחים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סירופ זהבסירופ זהב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
לשימור,לשימור,
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
אופים טארט עד מילוי מוגדר במרכז וסדקים מופיעים בקצוות, כ 55 דקות. מגניב במחבת על המדף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים קרם fraîhe, סוכר, קלבדוס בקערה קטנה להתמזג היטב. מכסים תערובת ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בעדינות לדחוף את תחתית מחבת טארט לשחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מגישים טארט מעט חם או בטמפרטורת החדר עם מנה של קלבדוס crème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
CalvadosCalvados
4
* סוג של סירופ קנה פופולרי בבריטניה; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות וחנויות Britishimport.** זמין ברוב הסופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ קנהסירופ קנה
5
בתיאבון