עוגת תפוחים הפוכה
והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרום עוגה מוכן לשימוש, קורנפלור, תפוחים בטעם זהב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, עוגת תפוחים עם קרמל הפוך, ו טארט טאטין (טארט תפוחים הפוך) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה ב 10 אינץ ' מחבת nonstick עמיד על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים תערובת ג ' לטין יבש, קורנפלור וקינמון; מערבבים 2 דקות. עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מסדרים שכבה אחת של תפוחים, לחתוך צדדים למטה, במחבת. למעלה עם כל התפוחים שנותרו.
מבשלים על אש בינונית-נמוכה 8 דקות.; למעלה עם קרום עוגה.
חותכים כמה חריצים בקרום עם סכין חדה.
אופים 20 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב תפוחים רכים. מגניב 3 דקות. באמצעות כפפות תנור, מניחים צלחת הגשה גדולה על גבי מחבת. בזהירות להפוך מחבת על גבי צלחת.
הסר מחבת. פרוסת טארט בעוד עדיין חם.