עוגת תפוחים מדהימה-lets
פאי תפוחים מדהים-מאפשר כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קינמון טחון, קורנפלור, ציפוי קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מדהימה-lets, כתום דם Curd Tuile-lets, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר nonstick בינוני על הכיריים, לשלב סוכר, קורנפלור, קינמון, תמצית וניל, ומלח עם מים קרים 1/2 כוס.
מערבבים עד שהמרכיבים מתמוססים.
מוסיפים תפוחים ומערבבים. להביא לחום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, לבשל עד תפוחים התרככו, על 7 עד 10 דקות.
להפחית את החום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, לבשל עד עבה ודביק, 1 עד 2 דקות נוספות.
להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר. זה מילוי הפאי שלך.
הכן תבנית אפייה גדולה על ידי רירית אותו בנייר כסף ו/או ריסוס זה עם תרסיס nonstick. תניח בצד.
מניחים עטיפות אגרול שטוח על משטח יבש. הגדר את צלחת קטנה של מים. טובלים את האצבע לתוך המים, ולהפעיל אותו לאורך כל קצוות העטיפה. חזור לפי הצורך בעת הכנת הכיסים שלך, כפי שהוא יעזור לאטום אותם. החל 1/2 אינץ 'מלמטה, במקום על 1/3 כוס מילוי לאורך המחצית התחתונה של כל עטיפה, משאיר גבול 1/2 אינץ' בצדדים.
מקפלים את החלק העליון 1/2 של כל עטיפה מעל המילוי, כך הקצה העליון פוגש את החלק התחתון ואת המילוי הוא עטוף בגבול על 3 צדדים. לטבל כל גבול עם מים, ולקפל כל אחד פנימה על 1/4 אינץ ' כדי לאטום קלות. לחץ היטב לאורך הגבולות עם השיניים של מזלג לאטום לחלוטין.
בזהירות להעביר את תבנית האפייה. חזור על תהליך זה עם עטיפות שנותרו ומילוי, משאיר אותך עם 6 פאי מאפשר.
לרסס את החלק העליון של כל כיס עם 3 תרסיסים חמאה.
אופים בתנור עד הקצוות מתחילים חום, 15 עד 18 דקות.
אפשר להתקרר במשך 5 דקות. למעלה עם קינמון נוסף ציפוי מוקצף, אם שימוש. לחפור ב!