קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים מדהימה-lets

עוגת תפוחים מדהימה-lets
פאי תפוחים מדהים-מאפשר כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קינמון טחון, קורנפלור, ציפוי קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מדהימה-lets, כתום דם Curd Tuile-lets, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בסיר nonstick בינוני על הכיריים, לשלב סוכר, קורנפלור, קינמון, תמצית וניל, ומלח עם מים קרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים עד שהמרכיבים מתמוססים.
4
מוסיפים תפוחים ומערבבים. להביא לחום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, לבשל עד תפוחים התרככו, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
להפחית את החום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, לבשל עד עבה ודביק, 1 עד 2 דקות נוספות.
6
להעביר לקערה ולהניח בצד להתקרר. זה מילוי הפאי שלך.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הכן תבנית אפייה גדולה על ידי רירית אותו בנייר כסף ו/או ריסוס זה עם תרסיס nonstick. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים עטיפות אגרול שטוח על משטח יבש. הגדר את צלחת קטנה של מים. טובלים את האצבע לתוך המים, ולהפעיל אותו לאורך כל קצוות העטיפה. חזור לפי הצורך בעת הכנת הכיסים שלך, כפי שהוא יעזור לאטום אותם. החל 1/2 אינץ 'מלמטה, במקום על 1/3 כוס מילוי לאורך המחצית התחתונה של כל עטיפה, משאיר גבול 1/2 אינץ' בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
9
מקפלים את החלק העליון 1/2 של כל עטיפה מעל המילוי, כך הקצה העליון פוגש את החלק התחתון ואת המילוי הוא עטוף בגבול על 3 צדדים. לטבל כל גבול עם מים, ולקפל כל אחד פנימה על 1/4 אינץ ' כדי לאטום קלות. לחץ היטב לאורך הגבולות עם השיניים של מזלג לאטום לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
10
בזהירות להעביר את תבנית האפייה. חזור על תהליך זה עם עטיפות שנותרו ומילוי, משאיר אותך עם 6 פאי מאפשר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
לרסס את החלק העליון של כל כיס עם 3 תרסיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12
אופים בתנור עד הקצוות מתחילים חום, 15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
אפשר להתקרר במשך 5 דקות. למעלה עם קינמון נוסף ציפוי מוקצף, אם שימוש. לחפור ב!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
נייר אורזנייר אורז