עוגת תפוחים קרמל ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן קרמל פאי תפוחים יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 3 שעות ו-5 דקות. יש קינוח זה 253 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, ציפוי קרמל, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת תפוחים קרמל ללא גלוטן, לחם תפוח קרמל ללא גלוטן, ו ללא גלוטן לא לאפות עוגת תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מחלקים את הבצק לשניים. ללוש 1 חצי עד מתרכך וכבר לא מתפורר. להשתטח לתוך עגול; מקום בין 2 גיליונות של בישול קלף או נייר שעווה.
רול לתוך עגול 1 1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר העליון של 9 1/2 אינץ צלחת צלחת עמוקה.
בזהירות לקלף את הדף העליון של נייר. החלף נייר כדי לכסות באופן רופף; בזהירות להפוך את הבצק ולהסיר את גיליון הנייר השני. השתמש בנייר כדי להפוך את הבצק בזהירות לצלחת עוגה ungreased; הסר נייר. לחץ על הבצק בחוזקה על הצד התחתון ומעלה של הצלחת.
עוגת כפית מתמלאת לתוך קונכייה. חזור על לישה וגלגול של המחצית השנייה של הבצק; בזהירות להפוך את הבצק על מילוי. לקצץ ולקפל קצוות יחד. שטוח קצה עם מזלג או crimp עבור קצה דקורטיבי. כיסוי קצה עם רצועות נייר כסף.
אופים 30 דקות; להסיר רדיד.
אופים 10 עד 20 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב 1 שעה לפני ההגשה.
בינתיים, בכוס מדידה למיקרוגל 1 כוס, לערבב ציפוי פקאן. מיקרוגל על 30 עד 60 שניות או עד חם; מערבבים.
חותכים עוגה ל 8 מנות; מניחים על צלחות בודדות. למעלה כל אחד עם 1/4 גביע גלידה; תערובת כפית קרמל מעל.