עטיפות יווניות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 231 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, יוגורט, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוטפת ירך חזיר יוונית, עוטפת סלט יווני, ו עוטפת יוונית בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעיל מחבת גדולה עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הקרקע עגול ובצל; מטוגנים 5 דקות או עד בשר משחימים ובצל רך, ערבוב עד בקר מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קרקע עגולה
בצל
בקר
3
לנקז היטב.
4
מערבבים תערובת בקר, אורז, ו -7 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקר
אורז
5
להניח טורטיות על משטח שטוח; קו עם עלי תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
טורטיה
6
מורחים תערובת בשר באופן שווה על טורטיות, לגלגל את טורטיות, ג ' לי רול אופנה. לעטוף בנייר אלומיניום; לחתוך לשניים כדי לשרת.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.