עוטפת מקסיקנית עם סלסה פשוטה
עוטפת מקסיקנית עם סלסה פשוטה לוקחת על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 482 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חפיסת טורטייה עוטפת, בצל, עגבניות משומר, ושמן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), שעועית מקסיקנית עוטפת, ו עטיפות דגים מקסיקניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את הגריל לגובה ומפזרים את חתיכות הבשר, הבצל והפלפל על מגש אפייה גדול.
מערבבים את השמן והתיבול בקערה קטנה, ואז לשפשף את הבשר והירקות עם הידיים. גריל במשך 10 דקות, פונה באמצע הדרך, עד שהכל מבושל דרך ואת הפלפלים והבצל מתחילים להשחיר בקצוות.
מחממים את הטורטיות במיקרוגל או מתחת לגריל על פי הוראות חבילה.
בינתיים, להטות את העגבניות לתוך מסננת ולהשאיר לנקז מהמיץ שלהם במשך 5 דקות. לזרוק את המיץ, לערבב את הבשר עם רוב כוסברה קצוץ העונה לפי הטעם. עטפו את הבשר והירקות המתובלים, סלסה ומעט מכוסברה הנותרת בטורטיות, ציפוי עם כפית של שמנת חמוצה או יוגורט, אם תרצו.