המתכון עוף Cajun אלפרדו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. במנה עיקרית זו יש 1167 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות במרינדה, שמנת כבדה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד עגבניות מיובשות השמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: עוף אלפרדו Cajun 2, פסטה אלפרדו עם עוף מתובל Cajun, ו אלפרדו סלמון Cajun.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לדלות את חזה העוף בתבלינים להשחיר ולמקם במחבת ברזל יצוק על חום גבוה מאוד. משחירים את שני צידי העוף ומניחים בתנור במשך 10 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של העוף מגיעה ל-165 מעלות f על מדחום הנקרא מיידית. חותכים ברצועות על ההטיה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבלין
חזה עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
תנור
4
במחבת מטוגנת מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים שום וקרמל קל. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת פרוסות העוף. תהרסי את המחבת עם היין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
יין לבן
עוף שלם
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השמנת הכבדה, מגבירים את החום לרתיחה ומפחיתים בחצי את רוטב השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
שמנת כבדה
7
כאשר רוטב שמנת הוא עקביות הרצוי, מערבבים 1/2 כוס פרמזן, מלח, פלפל, ופסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
פרמזן
פלפל
פסטה
מלח
8
מקננים את הפסטה על צלחות מעוטרות גדולות, שופכים רוטב על פסטה ומקשטים עם בצל ירוק ושאר 1/4 כוס פרמזן.