עוף באבק מרווה
עוף באבק מרווה דורש כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 37 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 313 קלוריות . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, מרווה משופשפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 48% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף באבק מרווה , עוף מטוגן באבק קמח תירס , וסקלופין עוף באבק פורצ'יני .
הוראות
משטחים את העוף ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי; מפזרים מרווה, מלח ופלפל.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בחמאה ושמן במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר.
מוסיפים שמנת למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, כ-4 דקות.