זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך מים, קטשופ, חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו עוף עם ברביקיו-רוטב בורבון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מתבלים היטב את העוף במלח ופלפל ומסדרים בתבנית אפייה עם מעט מקום ביניהם. מבשלים במשך כשעה או עד שהעוף הוא פריך וכל מים שעשויים להצטבר על הקרקעית התאדו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בעוד העוף מתבשל, מחממים את שמן הזית בסיר קטן ומפזרים על הבצל החתוך לקוביות. מוקפץ עד הבצל הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיף את חומץ סיידר, מיץ לימון, סוכר חום, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז 'ון, אבקת צ' ילי, פלפל קאיין, מים, ורוטב חם לפי הטעם. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים, חשוף, במשך כמה דקות, עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
אבקת צ ' ילי
חומץ תפוחים
חרדל דיז ' ון
סוכר חום
מיץ לימון
רוטב חריף
קטשופ
מים
4
כאשר העוף מבושל, לנקז כל שומן. כפית את רוטב ברביקיו על העוף. או לסיים את העוף תחת המטגן או לסיים על הגריל עד שהרוטב יש השחיר מעט הופך caramelized על העוף.
ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Zinfandel אטום עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.