עוף בתיבת תבלינים הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל עוף תיבת תבלין הודי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 800 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך צ'ילי קל שומן, ידית של חמאה, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבלין הודי שפשף עוף, תערובת תבלינים הודית, ו עיסוי תבלין הודי.
הוראות
הפוך את צ 'ילי ג' ינג ' ר לקישוט (ראה נכון), לפני שתתחיל את העוף.
חותכים את אורך הצ ' ילי הירוק, ולאחר מכן להסיר את הזרעים על ידי גירוד אותם עם כפית. ייתכן שתרצה ללבוש כפפות גומי עבור זה עבודה-זרעים לוהטים יכול לתת את האצבעות צ ' ילי אמיתי עוקץ.
חותכים את קצות הגבעול, קוצצים את הצ ' ילי לחתיכות גסות ולשים אותם בבלנדר או מעבד מזון. לקלף בערך לקצוץ את השום ולהוסיף לצ ' ילי. תעשה את אותו הדבר עם הג ' ינג ' ר.
בחר את העלים את כוסברה ושחרר אותם לתוך הבלנדר כמו שאתה הולך (שמור את הגבעולים לקישוט). תשר ביוגורט ותכין הכל בפירה. זה יכול לקחת כמה דקות, ייתכן שיהיה עליך לעצור את הבלנדר כמה פעמים כדי לגרד את כל gunge מן הצדדים - מרית גומי יעשה את העבודה הזאת הרבה יותר קל.
לקלף, חצי לחתוך דק את הבצל. משוך את העור מהעוף, באמצעות נייר מטבח כדי לעזור לך לקבל אחיזה טובה.
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני עד חם-כאשר אתה טיפה זרע תבלין או שניים זה צריך לרחוש. לזרוק בשומר וזרעי כמון ולתת להם crackle ופופ במשך 10-20 שניות, ערבוב כל הזמן כך שהם לא לשרוף. הם מוכנים כאשר אתה מקבל ניחוח מקסים של אגוזים חמים. אם השמן מתחיל לעשן, להסיר מחבת מהחום.
פלופ בחמאה ולתת לו להמיס, ואז לזרוק את הבצל פרוס ולהפוך את החום טיפה. מערבבים לערבב את הבצל ואת התבלינים זרעים, ואז לבשל במשך כ 10 דקות עד הבצל הם רכים meltingly ו גוון זהוב חום. תערבבו אותם במרץ מדי פעם, אבל אל תערבבו אותם לעיתים קרובות מדי או שהם לא ילבשו שום צבע.
לדחוף את הבצל לצד אחד של המחבת, ואז להוסיף את הירכיים עוף, חלק בצד למטה. להגדיל את החום בין בינוני וגבוה ומטגנים את העוף עד שהוא חום זהוב משני הצדדים. זה צריך לקחת בערך 15-20 דקות ואתה צריך להפוך את החלקים על פני חצי (זוג מלקחיים טובים לכך). צפה בזהירות במקרה הבצלים מתחילים להשחים יותר מדי-אם הם עושים, לערום אותם על גבי העוף.
מערבבים בחלק מתערובת היוגורט ומבשלים עד שהוא נעלם - חזור על מנה בכל פעם. Whizz 150 מ " ל/ ליטר מים קרים בבלנדר כדי להשתמש בחתיכות האחרונות של התערובת ולהוסיף למחבת עם קמצוץ של מלח. מערבבים עד מבעבע, מגרד את כל חתיכות פריכות. מקטינים את החום לנמוך ביותר ומכסים את המחבת בחוזקה. מבשלים במשך 30-35 דקות או עד העוף הוא רך כאשר פירסינג, ערבוב מפנה באמצע הדרך והוספת התזה של מים חמים אם הרוטב יבש מדי.
מגישים מפוזרים עם גבעולי כוסברה קצוצים דק ומקשטים צ ' ילי קטן (לשים את השאר בקערה על השולחן).
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Nigl Freiheit Gruner Veltliner. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.