עוף ואורז ביום עמוס
אם יש לכם ציר עוף, חצאי חזה עוף, מרק פטריות מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 59%. מתכונים דומים: תבשיל אורז עוף יום עוף, תבשיל אורז עוף יום עוף ופג'יטות עוף יום עמוס.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מערבבים שמנת מרק עוף, מרק שמנת פטריות ואורז בקערה גדולה.
מערבבים מים חמים וחמין עוף בקערה עד להמסה של החמין; מערבבים לתוך תערובת האורז.
מורחים את תערובת האורז בתבנית אפייה מוכנה ומפזרים מחצית מתערובת מרק הבצל.
מפזרים את יתרת תערובת מרק הבצל על חזה עוף; מסדרים את העוף בשכבה אחת על תערובת האורז. מכסים בנייר אלומיניום.
מבשלים את חזה העוף עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים צלולים, 2 1/2 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).