קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

עוף ואורז ביום עמוס

עוף ואורז ביום עמוס
אם יש לכם ציר עוף, חצאי חזה עוף, מרק פטריות מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 59%. מתכונים דומים: תבשיל אורז עוף יום עוף, תבשיל אורז עוף יום עוף ופג'יטות עוף יום עמוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים
1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי1 כף פירורי לחם בסגנון איטלקי
2
מערבבים שמנת מרק עוף, מרק שמנת פטריות ואורז בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים מים חמים וחמין עוף בקערה עד להמסה של החמין; מערבבים לתוך תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערךעד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
4
מורחים את תערובת האורז בתבנית אפייה מוכנה ומפזרים מחצית מתערובת מרק הבצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים6 פרוסות (6 עד 8 אונקיות) גבינה שוויצרית, חתוכה לרבעים
5
מפזרים את יתרת תערובת מרק הבצל על חזה עוף; מסדרים את העוף בשכבה אחת על תערובת האורז. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 חצאי חזה עוף ללא עצמות (6 עד 8 אונקיות כל אחד)2 חצאי חזה עוף ללא עצמות (6 עד 8 אונקיות כל אחד)
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
סנטה פה מעורב אורזסנטה פה מעורב אורז
2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה2 חבילות (8-1/2 אונקיות כל אחת) תערובת אורז מלא סנטה פה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
6
מבשלים את חזה העוף עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים צלולים, 2 1/2 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 חצאי חזה עוף ללא עצמות (6 עד 8 אונקיות כל אחד)2 חצאי חזה עוף ללא עצמות (6 עד 8 אונקיות כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום