תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף אורזו פריטטן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל ירוק, ריקוטה חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), עוף בסיר אחד ואורזו, ו עוף פיקטה עם אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את orzo ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
4
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
בקערה גדולה משלבים את הביצים, הריקוטה והקרם פרש ומערבבים עד שהביצים מובסות והמרכיבים משולבים.