עוף טיקה מסאלה
עוף טיקה Masalan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, כרובית, גארם מסאלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו עוף טיקה מסאלה, איך לעשות עוף טיקה מסאלה, paneer tikka masala (sanjeev kapoor) , איך לעשות paneer tikka מסאלה, ו עוף טיקה מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את זנגביל, שום, garam masala ו 1/4 כפית כל קאיין ומלח במעבד מזון כדי להפוך את הדבק. לזרוק את הכרובית, 1 כף של משחת התבלינים, 1 מים כף וקמצוץ של מלח בקערה בטוחה במיקרוגל; להפריש.
מוסיפים את רסק העגבניות למשחת התבלינים הנותרת; דופק, ואז מעבירים 1 כף לקערה.
להוסיף 1/2 כוס יוגורט, קמצוץ של מלח ואת העוף; לזרוק מעיל.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את תערובת עגבניות ותבלינים הנותרים ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 1 1/4 כוסות מים 1/2 כפית מלח; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, מחממים את המטגן.
שים את העוף על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ומטגן עד כמעט מבושל דרך, 5 עד 6 דקות לכל צד. מיקרוגל הכרובית, 10 עד 12 דקות. לזרוק עם הכוסברה.
לטאטא את יוגורט 1/4 כוס הנותרים למחבת.
מוסיפים את העוף; מבשלים עד מבושל דרך, 4 דקות.