עוף מטוגן עם בצל זעפרן, קוסקוס איטלקי, ותאריכים יכולים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 914 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו עלי טימין, זרעי כמון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו כבש עם תאריכים, משמשים וזעפרן מעל קוסקוס, זעפרן עוף ואורז עם תאריכים, ו קוסקוס עוף מרוקאי עם תאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט זרעי כמון במחבת קטנה במשך כמה דקות, עד הזרעים לשחרר את הארומה שלהם הם השחמה קלות. באמצעות מרגמה ועלי, להלום אותם בגסות. חזור עם זרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את העוף בקערה גדולה עם שום מרוסק, טימין, פטרוזיליה, צ ' ילה מתפוררת, כמון, כוסברה, ופפריקה. באמצעות הידיים שלך, לזרוק את העוף ותבלינים יחד כדי לצפות את העוף היטב. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר את העוף מהמקרר 30 דקות לפני הבישול, כדי לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר 15 דקות, העונה את העוף בכל הצדדים עם 1 כף 1 כפית מלח והרבה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה במשך 2 דקות. מערבולת בשמן זית לחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את רגלי העוף, צד העור למטה, במחבת, ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד חום זהוב ופריך. (אם המחבת שלך קטנה מדי עבור כל הרגליים כדי להתאים, חום אותם בקבוצות אז אתה לא קהל אותם.) מדי פעם, לסובב את השמן שניתנו שומן סביב המחבת. הפוך את הרגליים, ולהפחית את החום בינוני. לבשל 2 דקות בצד השני. מסדרים את העוף (בשכבה אחת) בצלחת צליה. רגלי העוף צריכות להתאים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים חלק מהשומן ומחזירים את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבצל, שומר ועלי דפנה. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות הם קרמל קלות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 5 דקות, ערבוב וגירוד עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
מוסיפים את חומץ השרי, יין לבן ושרי. הפעל את החום עד גבוה ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
11
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
12
מוסיפים את הכוסברה ושופכים את המרק והירקות על העוף, מגרדים את כל הירקות שנפלו על העוף בחזרה לנוזל. הנוזל לא צריך ממש לכסות את העוף. מכסים את המחבת בחוזקה עם רדיד אלומיניום ומכסה הדוק אם יש לך אחד. צמות בתנור 1c עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
כדי לבדוק את העוף עבור doneness, להסיר את המכסה לסכל, להיות זהיר של קיטור. לנקב חתיכה מהעוף עם סכין קילוף. אם הבשר נעשה, זה יניב בקלות להיות רך אבל לא ממש נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
הפעל את התנור עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מעבירים את העוף לסדין אפייה, ומחזירים אותו לתנור לחום במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מסננים את המרק לסיר, לחיצה על הירקות עם מצקת כדי לחלץ את כל המיצים. במידת הצורך, להפחית את המרק מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, כדי לעבות אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קפה מבושל חזק וחם
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקת
17
מניחים את הקוסקוס החם על מגש חם גדול. כפית את בצל זעפרן על זה, ולסדר את העוף על גבי. מצקת כמה מהמיצים מעל העוף, ומעל כל רגל עם כפית של הנאה תאריך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זעפרן
20 פרוסות זוקיני דקות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
18
מגישים את המרק הנוסף מתענג על הצד.קוסקוס איטלקי
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תאריכים
19
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
20
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד מכרז אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
21
לנקז את הקוסקוס, להחזיר אותו לסיר, ולזרוק עם חמאה, פטרוזיליה, וקמצוץ של פלפל. טעם לתיבול.בצל זעפרן
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
22
טוסט חוטי זעפרן במחבת קטנה על חום בינוני עד שהם פשוט להתייבש ולהיות שביר. תיזהר לא לשרוף את הזעפרן היקר. תהלום את הזעפרן במכתש לאבקה עדינה. טבול כף של החמאה לתוך האבקה, תוך שימוש בחמאה כדי להרים את הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
23
מחממים מחבת סאוט גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
24
מוסיפים את שמן הזית, את החמאה הנותרת ואת הזעפרן. כאשר קצף חמאה, להוסיף את הבצל, עלה דפנה, צ ' ילה, טימין, 1 כפיות מלח, וכמה פלפל. לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, כמו הבצל לנבול. להפוך את החום עד נמוך, ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים ומתוקים. טעם לתיבול.התענגת תאריך
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
זעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 כוסות שיני שום
תאריכים
(צינור גדול)
25
בור התאריכים, ולפרוס אותם דק לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
26
לזרוק את התאריכים עם שמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכוסברה. מתבלים עם כפית מלח ופלפל.