עוף נורמנדי
עוף נורמנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. 946 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לכו לחנות ותביאו מלח, תפוחים לבישול, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף נורמנדי, עוף נורמנדי, ו סלט עוף בגריל בנורמנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח על חתיכות עוף ולתת לשבת במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים ולטגן את התפוחים בשלב הבא.
פרוסות תפוח Sauté: מחממים התנור ל 375°f (190°C).
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה, חסינת תנור על אש בינונית.
מוסיפים את פרוסות התפוח ואת sauté עד שהם הופכים קצת חום סביב הקצוות, מפנה מדי פעם.
מפזרים את פרוסות התפוח עם קצת מלח.
הסר מן המחבת בצד על מגבות נייר כדי לנקז.
עוף Dredge בקמח, חום במחבת: לדלות את העוף בקמח ולמקם את החלקים במחבת sauté, צד העור למטה.
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות.
מטגנים עד הזהב, על 3-5 דקות על חום בינוני עד בינוני גבוה בכל צד.
מוסיפים את הבצל ומגבירים את החום לגובה בינוני.
מורחים את פרוסות הבצל החוצה בשכבה זוגית כדי לכסות את המחבת. כמו בצל לבשל הם ישחררו לחות שיסייעו deglaze את המחבת של חתיכות השחמה מן העוף.
לטגן את הבצלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק להיות חום, על 5-8 דקות.
תוסיף את הברנדי למחבת. באמצעות כף עץ, לגרד את כל חתיכות משחי הנותרים את החלק התחתון של המחבת.
תן לברנדי לרתוח עד שהוא מופחת על ידי כמחצית.
מוסיפים את סיידר התפוחים ומביאים לרתיחה.
תוסיף רק קמצוץ מלח לסיידר.
מניחים עוף על בצל, וצולים בתנור: מסדרים את רגלי העוף במחבת כך שהעור פונה כלפי מעלה ואינו שקוע בתערובת סיידר ברנדי.
מניחים בתנור ומבשלים ב 191° (190°C), חשוף, במשך 30 דקות.
הסר את המחבת מהתנור. (היזהר מהידית החמה! אני אוהב להעביר קוביית קרח מעל הידית ברגע שאני מסיר את המחבת, כדי לעזור להביא את טמפ הידית למטה במהירות ולמנוע כוויה רעה אם אני שוכח את הידית חמה.)
הסר את חתיכות העוף מהמחבת ולהניח בצד.
מניחים את המחבת בחזרה על מבער stovetop על חום גבוה.
מוסיפים את התפוחים ומרתיחים את הרוטב בחצי.
מוסיפים שמנת, מלח, פלפל: כאשר הרוטב מפחית עד לנקודה שבה זה קצת סירופ, להוסיף את השמנת להנמיך את החום. טעם למלח ולהוסיף כמה במידת הצורך.
כדי לשרת, כפית כמה תפוחים ובצל על הצלחת, העליון עם רוטב וחתיכת עוף.