אם יש לכם עגבניות מיובשות, גבינת עיזים, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון (טבעוני!) עגבניות מיובשות פטוצ'יני אלפרדו + איך להכין עגבניות מיובשות משלך, (טבעוני!) עגבניות מיובשות פטוצ'יני אלפרדו + איך להכין עגבניות מיובשות משלך, ו (טבעוני!) עגבניות מיובשות פטוצ'יני אלפרדו + איך להכין עגבניות מיובשות משלך.
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים בצל ושום בחמאה במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, היין או המרק ומיץ הלימון; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 10-15 דקות או עד שנוזל נספג, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים מהאש; מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מורחים כל אחד עם 1/4 כוס תערובת עגבניות עד 1/2 אינץ'. של קצוות. מפוררים גבינת עיזים מעל תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר; מאובטח עם קיסם או שיפוד מתכת קטן.