עוף עם רוטב שמנת לימון חמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 613 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חמאה, חלב, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות עוף לימון עם רוטב שמנת שום לימון, פיקטה עוף עם אטריות לימון חמאתיות, ו פסטה עוף עם רוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה חסינת תנור. סוחטים מיץ מלימון אחד מעל העוף, ומתבלים בפלפל לימון, תיבול איטלקי ומלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר למשך 2 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
חזה עוף
מלח ופלפל
פלפל לימון
עוף שלם
מיץ
לימון
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תבנית אפייה
תנור
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים בצל ויין לבן; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך. מנמיכים את האש לבינונית; מקציפים פנימה את הקמח. מקציפים בהדרגה שמנת כבדה לתערובת הקמח. מערבבים פנימה את החלב ואת מיץ הלימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
מיץ לימון
יין לבן
בצל
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
יוצקים את רוטב השמנת ישירות על חזה העוף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
רוטב שמנת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום. מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, בערך 30 עד 40 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז נתח עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).