עוף פפריקש דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. גשו לסופר וקנו קרם, עור, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד מכרז; מערבבים במרק הבא 4 מרכיבים (מרק דרך 1/4 פלפל כפית).
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מיקרוגל
2
מוסיפים חזה עוף, מאחסנים אותם לתערובת ירקות. מכסים בניילון נצמד כבד ומאווררים. מיקרוגל בגובה 8 עד 9 דקות, מתהפך חתיכות עוף לאחר 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
חתיכות עוף
ירק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מיקרוגל
3
הסר עוף מן המנה; להפריש, ולשמור חם. מערבבים שמנת חמוצה לתוך תערובת ירקות. מיקרוגל בגובה 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ירק
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
4
מגישים עוף ותערובת ירקות על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
פסטה
5
מפזרים פלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
6
הערה: פפריקה חמה הונגרית יש טעם חריף יותר מאשר פפריקה רגילה, אשר ניתן להחליף.