קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף פתוח קאפרי באגט

עוף פתוח קאפרי באגט
עוף פתוח קאפרי באגט דורש על 14 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חזה עוף קלוי, שום, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו פיתות עוף עם פנים פתוחות, כריכי עוף וייטנאמיים עם פנים פתוחות, ו עוף עם פנים פתוחות קורדון בלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של חצאי באגט. מסדרים עלי בזיליקום על תערובת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בגטבגט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
שכבת עוף, בצל, וגבינה על גבי בזיליקום. מטגנים 3 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים כל באגט חצי ל 3 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
מגישים באופן מיידי.