עוף פתוח קאפרי באגט
עוף פתוח קאפרי באגט דורש על 14 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חזה עוף קלוי, שום, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו פיתות עוף עם פנים פתוחות, כריכי עוף וייטנאמיים עם פנים פתוחות, ו עוף עם פנים פתוחות קורדון בלו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של חצאי באגט. מסדרים עלי בזיליקום על תערובת מיונז.
שכבת עוף, בצל, וגבינה על גבי בזיליקום. מטגנים 3 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 דקות או עד גבינה נמסה.
חותכים כל באגט חצי ל 3 חתיכות שוות.