עוף צלוי עם פפריקה ספרדית ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב
עוף צלוי עם ספרדית Paprikan ותפוחי אדמה מרוסקים קלויים עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1308 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 90 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . גשו לסופר וקנו טימין בתוספת 1 כף טימין, תרנגולות צלייה, מלח גס כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם תפוחי אדמה חדשים מרוסקים וגארליקי ג'וס, עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי, ו תפוחי אדמה מרוסקים בספרדית ברוטב כוסברה.
הוראות
הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הכתף.
העברה לתבנית אפייה גדולה. באמצעות קצות אצבעות, עור נפרד עוף על שדיים וירכיים. הכנס 1 תימין sprig בין העור והבשר על כל שד וכל ירך. חזור עם העוף השני.
מערבבים 2 כפות מלח גס כשר ו 2 כפיות פפריקה בקערה קטנה.
העברת תרנגולות חשופות, צד העור למעלה, למקרר; צמרמורת לפחות 8 שעות או לילה.
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה 11x7x2 אינץ'.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ומפזרים 1/2 כפית פפריקה.
טפטוף עוף עם 2 כפיות שמן.
מניחים עוף ותפוחי אדמה בתנור; צלי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של ירכיים רושמים 79°, על 1 שעה.
תן לתרנגולות לנוח 10 דקות.
בינתיים, לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כף טימין קצוץ. חזור לתנור וצלה עד רך ועורות קמט מעט, על 5 דקות. לרסק גס.
חותכים תרנגולות לשד, כנף, ירך, וחתיכות רגל.
טפטוף כמה טפטופים מעל; לשרת.