עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך שום, עלי רוזמרין, עור על חלקי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ורוזמרין עם תפוחי אדמה פריכים, עוף רוזמרין לימון קלוי ותפוחי אדמה אדומים, ו רוזמרין לימון עוף צלוי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
התאם מדפים לתנור למצב עליון-אמצעי ותחתון-אמצעי וחימום מראש לתנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, מערבבים שום מגורר, רוזמרין, גרידה, מלח, פתיתי פלפל, ו 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים חתיכות עוף וזורקים למעיל. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
5
בינתיים, מניחים חמאה במחבת ברזל יצוק וחוזרים לתנור עד מומס, כ 2 דקות.
מורחים תפוחי אדמה לשכבה אחת ומניחים על מתלה תחתון-אמצעי. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
הסר תפוחי אדמה, לזרוק עם כפית להסתובב מעיל עם חמאה, ואז לחזור מתלה העליון באמצע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
כאשר תפוחי אדמה הועברו מתלה העליון באמצע, להכין את העוף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
חום שנותר שמן כפות במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים חתיכות עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב, 5 עד 8 דקות. שמור כל תערובת לימון רוזמרין נשאר בקערת השריה עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
צווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
באמצעות מלקחיים, להפוך חתיכות עוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מוסיפים גזר ותערובת לימון רוזמרין שנותרו למחבת, ומעבירים למתלה התחתון באמצע בתנור.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
המשיכו לצלות עד שתפוחי האדמה מבושלים במלואם וזהב וגזר רכים, בערך 25 דקות יותר. כאשר זמן הבישול מתקרב לסופו, בדוק חתיכות עוף עבור doneness עם מדחום קריאה מיידית, הסרת חתיכות עוף כפי שהם מסיימים לבשל (155°F עבור בשר השד, 77° עבור רגליים ומקלות תיפוף), ולשמור אותם חמים על צלחת מכוסה רדיד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
מקלות עוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
מגישים תפוחי אדמה וגזר עם חתיכות עוף מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט