קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים

עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים
עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך שום, עלי רוזמרין, עור על חלקי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ורוזמרין עם תפוחי אדמה פריכים, עוף רוזמרין לימון קלוי ותפוחי אדמה אדומים, ו רוזמרין לימון עוף צלוי ותפוחי אדמה.

הוראות

1
התאם מדפים לתנור למצב עליון-אמצעי ותחתון-אמצעי וחימום מראש לתנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, מערבבים שום מגורר, רוזמרין, גרידה, מלח, פתיתי פלפל, ו 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים חתיכות עוף וזורקים למעיל. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
5
בינתיים, מניחים חמאה במחבת ברזל יצוק וחוזרים לתנור עד מומס, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים תפוחי אדמה, שום, רוזמרין ומלח ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מורחים תפוחי אדמה לשכבה אחת ומניחים על מתלה תחתון-אמצעי. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
הסר תפוחי אדמה, לזרוק עם כפית להסתובב מעיל עם חמאה, ואז לחזור מתלה העליון באמצע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
כאשר תפוחי אדמה הועברו מתלה העליון באמצע, להכין את העוף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
חום שנותר שמן כפות במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים חתיכות עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב, 5 עד 8 דקות. שמור כל תערובת לימון רוזמרין נשאר בקערת השריה עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
באמצעות מלקחיים, להפוך חתיכות עוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מוסיפים גזר ותערובת לימון רוזמרין שנותרו למחבת, ומעבירים למתלה התחתון באמצע בתנור.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
המשיכו לצלות עד שתפוחי האדמה מבושלים במלואם וזהב וגזר רכים, בערך 25 דקות יותר. כאשר זמן הבישול מתקרב לסופו, בדוק חתיכות עוף עבור doneness עם מדחום קריאה מיידית, הסרת חתיכות עוף כפי שהם מסיימים לבשל (155°F עבור בשר השד, 77° עבור רגליים ומקלות תיפוף), ולשמור אותם חמים על צלחת מכוסה רדיד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
מקלות עוףמקלות עוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
מגישים תפוחי אדמה וגזר עם חתיכות עוף מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט