עוף צלוי שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי שום. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.53 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון, 76 גרם שומן, ובסך הכל של 1069 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חמאה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 93%. מתכונים דומים: עוף צלוי שום, עוף צלוי שום, ו עוף צלוי שום.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ברגע שאתה מקבל את העוף הביתה, מלח אותו פנימה והחוצה, לעטוף אותו ולשמור אותו במקרר עד 2 ימים.
כאשר אתה מוכן לבשל את העוף, תחילה לחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
טפחו על החלק החיצוני של העוף עם מגבות נייר. ממליחים ומפלפלים באופן חופשי את פנים העוף וממלאים את החלל בכל השום והלימון. קושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח ותוחבים את קצות הכנף מתחת לגוף העוף.
מניחים אותו בתבנית צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו ואת הירקות. מפזרים את פרוסות הבצל, הגזר ותפוחי האדמה סביב העוף.
מברישים את החלק החיצוני של העוף בחמאה ומפזרים מלח ופלפל.
צולים את העוף במשך 1 1/2 שעות, או עד שהמיצים מתבהרים כשחותכים בין רגל לירך.
מוציאים את העוף לפלטה ומכסים בנייר אלומיניום.
מכניסים את הירקות חזרה לתנור וממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
כשהירקות מבושלים, חצבו את העוף והניחו את הפרוסות על המגש המוקף בירקות.
מזלפים מעט מיצי מחבת מעל העוף והירקות.