עוף קונגי (דייסת אורז) דורש בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, אורז יסמין, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף קונגי (דייסת אורז), דגנים רב מוגזים (דייסת אורז סינית), ו מרק טיפת ביצה סינית, סגנון דייסת אורז (aka קונגי).
הוראות
1
הפוך מרק: למרות שאתה יכול להשתמש מרק משומר במקום, אתה יכול לעשות בעצמך עם העצמות מאותו עוף המספק בשר לקונגי. כנפיים נפרדות מעוף ולמשוך בשר מעצמות; להשליך את העור. הניחו עצמות וכנפיים בצד וקרעו בשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2
מחממים שמן בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים שום, בצל קצוץ, וגזר ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים כנפיים, עצמות, פלפלים ועלי דפנה, יחד עם מספיק מים רק כדי לכסות את העצמות (4 עד 5 כוסות). מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום לרתיחה איטית. לרפרף את הסיר לאחר 15 דקות ולפעמים במהלך הבישול. מבשלים מלאי 2 עד 3 שעות, ואז להתאמץ דרך מסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בינתיים, לעשות בסיס דייסה: להביא 10 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
להקציף יסמין ואורז דביק. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, ערבוב כל 5 דקות, עד אורז נראה כמו שיבולת שועל מבושל רופף, כ 45 דקות. הניחו בצד 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביק
שיבולת שועל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה בזהירות להוסיף ביצים. חום נמוך יותר כדי להרתיח לבשל ביצים 8 דקות, ואז לצלול לתוך אמבט מים קרח. כשהם בסדר, פיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
להביא בסיס דייסה 2 כוסות ציר עוף לרתיחה. מערבבים 2 כוסות בשר עוף ולהפחית את החום לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
לשבור או לחתוך ביצים לשניים. מחלקים קונגי בין ארבע קערות מרק גדולות. מעל כל אחד עם נבטים, בצל ירוק, כוסברה, ביצה, וכמה פרוסות של סופגניות סיניות מלוחות.