עוף שום מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף שום מתוק. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, רוטב סויה, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף עם יין מתוק ושום, שום מתוק עוף בגריל מקלות תיפוף, ו פיצת עוף שום צ'ילי מתוקה.
הוראות
לטאטא יחד את שמן שומשום, רוטב סויה, שום, דבש וג ' ינג ' ר בכוס גדולה או קערה קרמית.
מוסיפים את חזה העוף וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 8 שעות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. מערבבים ב 1 כף חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מחממים את שארית 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
הסר את העוף מן המרינדה, ולנער עודף, ואז להוסיף למחבת. זרוק את המרינדה הנותרת. מבשלים את רצועות חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות.