קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

עוף שיכור

עוף שיכור
עוף שיכור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1341 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, יין, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב את העוף מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מערבבים את כל החומרים המרינדה בשקית פלסטיק גדולה כבדה להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את העוף ולאטום את השקית עם מעט אוויר ככל האפשר, משאיר אותו בקערה. להשרות את העוף במקרר במשך יום, הופך אותו מעת לעת; התיק מבטיח כי כל העוף נשמר לח עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כדי לצלות את העוף, לחמם את התנור ל 218° (220°C/גז 7). קח את העוף מן המרינדה, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותו בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל. זרוק את המרינדה. מסבך את העוף, להגדיר אותו על הגב שלה במחבת צלייה; לחתוך את החמאה בפרוסות ולהגדיר אותם על השד. צולים את העוף, מתבלים לעתים קרובות, עד שהוא רוחש ומתחיל להשחים, כ -15 דקות. הפעל את העוף על רגל אחת ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות נוספות,צלי לעתים קרובות. סובב את הציפור על הרגל השנייה וצלה במשך 15 דקות נוספות. ולבסוף, להפוך אותו על הגב שלה כדי לסיים בישול, המאפשר 50 דקות עד 1 שעה זמן בישול כולל. כדי לבדוק, להרים את הציפור עם מזלג שני ראשים ויוצקים מיץ מן החלל; זה צריך לרוץ ברור, לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים לבשל את שעורת הפנינה: להמיס את החמאה במחבת כבדה, להוסיף את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך אבל לא חום, 5 עד 7 דקות. מערבבים את השעורה ואת sauté 2 עד 3 דקות עד הגרגרים נראים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את המניה עם מלח ופלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות. טעם, ואם השעורה אינה מכרז, להוסיף מלאי יותר ולהמשיך רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעורהשעורה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1
מורחים אותם על תבנית אפייה ומחממים אותם בתנור עם העוף במשך 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כי הם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תן להם להתקרר. כאשר השעורה מבושלת, מפזרים את השזיפים, משמשים ושקדים על גבי ולהשאיר, מכוסה, כדי להתחמם. פילאף שעורה ניתן לאחסן במקרר עד 2 ימים וחומם על גבי התנור רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
( 23)( 23)
שעורהשעורה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
כאשר העוף נעשה, להעביר אותו מגש לכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. להשליך שומן מהמחבת, משאיר מאחור את מיצי הבישול. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את היין הלבן המתוק ומבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כדי לפזר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
5
מוסיפים את המניה ומבשלים שוב עד שהרוטב מתעבה מעט ומופחת בחצי. מסננים אותו לסיר, מחממים אותו, לטעום, ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
במידת הצורך, לחמם את פילאף שעורה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
7
מוסיפים את המרג ' ורם או פטרוזיליה; מערבבים כדי לערבב את כל החומרים ואת הטעם לתיבול. השליכו מיתרי מתיחה מהעוף וכפו את פילאף השעורה סביבו. להרטיב אותו עם קצת רוטב ולשרת את השאר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שעורהשעורה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
חותכים את העוף ל 6 עד 8 חתיכות, או להשתמש חזה מוכן או ירכיים (ההמלצה שלי). להשרות אותם במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מסננים ומלטפים את החלקים יבשים על מגבות נייר, ואז מכסים אותם בקמח מתובל. ממיסים את החמאה במחבת או במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד להשחמה טובה מכל הצדדים. מכסים את המחבת וצולים ב 177° (175°C / גז
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תנור עד חתיכות עוף הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג שני ראשים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תעביר אותם למגש ותחמם אותם. זרוק עודף שומן מן המחבת ולעשות את הרוטב לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מתכונים מודפסים מחדש מבישול עם יין על ידי אן וילן, בהוצאת הארי נ ' אברמס, Inc. בשיתוף עם קופיה, המרכז האמריקאי ליין, מזון ואמנות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(60 גרם 2 עוז) ברנדי(60 גרם 2 עוז) ברנדי2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1גזר, מגורדגזר, מגורד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(500 מ (500 מ " ל/16 fl עוז) עוף, יותר במידת הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(60 גרם 2 עוז) משמשים מיובשים, קצוץ(60 גרם 2 עוז) משמשים מיובשים, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(500 מ (500 מ " ל/16 עוז) יין לבן יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמחקמח2(חוֹרֶף)מיורן קצוץ או פטרוזיליהמיורן קצוץ או פטרוזיליה1בצל, קצוץבצל, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(200 גרם 6 1/2 עוז) שעורה פנינה(200 גרם 6 1/2 עוז) שעורה פנינה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(60 גרם 2 עוז) מגולען שזיפים מיובשים, קצוץ(60 גרם 2 עוז) מגולען שזיפים מיובשים, קצוץ2kgs4-5 פאונד (על עוף צלוי4-5 פאונד (על עוף צלוי4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(60 גרם 2 עוז) שקדים חתוכים(60 גרם 2 עוז) שקדים חתוכים2sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(250 מ (250 מ " ל/8 עוז) יין לבן מתוק