עוף שיכור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1341 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, יין, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
1
נגב את העוף מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מערבבים את כל החומרים המרינדה בשקית פלסטיק גדולה כבדה להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את העוף ולאטום את השקית עם מעט אוויר ככל האפשר, משאיר אותו בקערה. להשרות את העוף במקרר במשך יום, הופך אותו מעת לעת; התיק מבטיח כי כל העוף נשמר לח עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כדי לצלות את העוף, לחמם את התנור ל 218° (220°C/גז 7). קח את העוף מן המרינדה, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותו בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל. זרוק את המרינדה. מסבך את העוף, להגדיר אותו על הגב שלה במחבת צלייה; לחתוך את החמאה בפרוסות ולהגדיר אותם על השד. צולים את העוף, מתבלים לעתים קרובות, עד שהוא רוחש ומתחיל להשחים, כ -15 דקות. הפעל את העוף על רגל אחת ולהמשיך צלייה במשך 15 דקות נוספות,צלי לעתים קרובות. סובב את הציפור על הרגל השנייה וצלה במשך 15 דקות נוספות. ולבסוף, להפוך אותו על הגב שלה כדי לסיים בישול, המאפשר 50 דקות עד 1 שעה זמן בישול כולל. כדי לבדוק, להרים את הציפור עם מזלג שני ראשים ויוצקים מיץ מן החלל; זה צריך לרוץ ברור, לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים לבשל את שעורת הפנינה: להמיס את החמאה במחבת כבדה, להוסיף את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך אבל לא חום, 5 עד 7 דקות. מערבבים את השעורה ואת sauté 2 עד 3 דקות עד הגרגרים נראים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את המניה עם מלח ופלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות. טעם, ואם השעורה אינה מכרז, להוסיף מלאי יותר ולהמשיך רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעורה
1 כף גדושה פלפל לבן
1
מורחים אותם על תבנית אפייה ומחממים אותם בתנור עם העוף במשך 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כי הם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תן להם להתקרר. כאשר השעורה מבושלת, מפזרים את השזיפים, משמשים ושקדים על גבי ולהשאיר, מכוסה, כדי להתחמם. פילאף שעורה ניתן לאחסן במקרר עד 2 ימים וחומם על גבי התנור רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
( 23)
שעורה
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
כאשר העוף נעשה, להעביר אותו מגש לכסות אותו בנייר כסף כדי להתחמם. להשליך שומן מהמחבת, משאיר מאחור את מיצי הבישול. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את היין הלבן המתוק ומבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כדי לפזר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
5
מוסיפים את המניה ומבשלים שוב עד שהרוטב מתעבה מעט ומופחת בחצי. מסננים אותו לסיר, מחממים אותו, לטעום, ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
במידת הצורך, לחמם את פילאף שעורה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
7
מוסיפים את המרג ' ורם או פטרוזיליה; מערבבים כדי לערבב את כל החומרים ואת הטעם לתיבול. השליכו מיתרי מתיחה מהעוף וכפו את פילאף השעורה סביבו. להרטיב אותו עם קצת רוטב ולשרת את השאר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שעורה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
חותכים את העוף ל 6 עד 8 חתיכות, או להשתמש חזה מוכן או ירכיים (ההמלצה שלי). להשרות אותם במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מסננים ומלטפים את החלקים יבשים על מגבות נייר, ואז מכסים אותם בקמח מתובל. ממיסים את החמאה במחבת או במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד להשחמה טובה מכל הצדדים. מכסים את המחבת וצולים ב 177° (175°C / גז
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תנור עד חתיכות עוף הם מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג שני ראשים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תעביר אותם למגש ותחמם אותם. זרוק עודף שומן מן המחבת ולעשות את הרוטב לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מתכונים מודפסים מחדש מבישול עם יין על ידי אן וילן, בהוצאת הארי נ ' אברמס, Inc. בשיתוף עם קופיה, המרכז האמריקאי ליין, מזון ואמנות.