עטיפות חסה חזיר קארי תאילנדיות (נאם פריק אונג)
גשו לסופר וקנו אורז, קארי להדביק, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האסייתית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו עטיפות חסה חזיר תאילנדיות, נאם סוד (סלט חזיר תאילנדי) ליום ראשון, ו קארי חזיר חסה עוטפת עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את האורז במחבת על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה קלה.
מעבירים את האורז למכתש ועלי או למעבד מזון וטוחנים לאבקה גסה.
מבשלים חזיר במחבת על אש בינונית-גבוהה למשך 4 דקות.
מניחים את הבצלים במחבת עם החזיר וממשיכים לבשל ומערבבים עד שהבצל שקוף, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את משחת הקארי ומבשלים עד שהם ארומטיים.
מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומנמיכים את האש לרתיחה.
יוצקים פנימה 1/4 כוס מים אם החזיר נראה יבש ומתחיל להיצמד לתחתית התבנית.
מוסיפים את האורז הקלוי והטחון וממשיכים להתבשל עד שהאורז הטחון רך, כ -5 דקות. מערבבים מיץ ליים ורוטב דגים לפי הטעם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובדת ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת דה מורגנזון שנין בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -34 דולר.
שמורת דה מורגנזון שנין בלאן
דקדנטי זהוב עם גוונים ירוקים, שרדונה זה מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה מתובלת. עמוד שדרה של סיד ועשב לימון עם תווים פרחוניים של יערה ופרנגיפאני מגיחים על החיך. וניל חם ועשיר וניואנס שקדים שמנת מתעכבים על הסיום.