קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות52
ציון בריאות4
מגזין

עטיפות כופתאות

עטיפות כופתאות
עטיפות כופתה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 52 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עטיפות מלונים-חזיר, עטיפות חמוצים מלוחים, ו שרימפס בעטיפות Wonton.

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק במערבל חשמלי, מניחים את הקמח בקערת העבודה של המיקסר ומערבבים לאט במים רותחים עם וו בצק ולאחר מכן מוסיפים את המים הקרים כדי ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים במשך 5 דקות נוספות ביד, או עד שהוא רך וחלק. מחלקים את הבצק לשניים ולאחר מכן להתגלגל 2 צילינדרים (בערך 1 אינץ ' בקוטר). מכסים את הצילינדרים עם ניילון לעטוף ולתת לנוח במשך 30 דקות.לחלופין, כדי להפוך את הבצק ביד, מניחים את הקמח בקערה גדולה ומערבבים לאט במים רותחים. לאחר מכן מוסיפים את המים הקרים ומערבבים עד לשלב טוב. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות ללוש במשך 10 דקות, או עד הבצק רך וחלק. מחלקים את הבצק לשניים ולאחר מכן להתגלגל 2 צילינדרים (בערך 1 אינץ ' בקוטר). מכסים את הצילינדרים עם ניילון לעטוף ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
השתמש בסכין חדה לחתוך כל אחד הצילינדרים לתוך 26 סיבובים, ולכסות את הסיבובים עם לעטוף פלסטיק כאשר לא עובד איתם, כך שהם לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
4
מגלגלים כל סיבוב לכדור. לאחר מכן על משטח עבודה מקומח קלות, לשטח כל כדור לתוך דיסק 3 אינץ ' רחב, תחילה עם כף היד שלך ולאחר מכן באמצעות מערוך מיני ולעבוד בתנועה מעגלית. העטיפות ישמרו במקרר עטוף בניילון נצמד עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מערוךמערוך
5
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Colinary Travelogue Through China With Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC