עלה עלה מסוכר ועוגיות שוקולד
עלה עלה מסוכר ועוגיות שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עלה כותרת דבש, סורבה עלה כותרת, ו עוגת עלה כותרת תה.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף. בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, להמס חמאה, סוכר, וסוכר חום יחד במיקרוגל במשך 15 עד 30 שניות על כוח נמוך.
תן לתערובת החמאה-סוכר להתקרר רק קצת ואז להתמזג בחלמון הביצה והביצה.
מוסיפים את השמנת הכבדה וממרח ורדים. מערבבים עד רק בשילוב ולהניח בצד. אל תגזים.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח בזהירות לקפל לתוך התערובת הרטובה. מוסיפים בעדינות את השוקולד, מערבבים אותו היטב. להקפיא את הבצק רק עד קר ומוצק, על 5 דקות.
באמצעות סקופ גלידה 2-אונקיה, ושחרר את הבצק 3 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות של העוגיות מתחילים חום.
מעבירים את העוגיות למדף כדי להתקרר.
מהטעמים הראשונים: המסע הקולינרי של השף ההודי מאת ויקאס קאנה. מתכונים זכויות יוצרים © 2011 by Vikas Khanna; צילום © 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, And רוני Bhardwaj. Published by Lake Isle Press.