קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עקיצות עגבניות מיובשות וגבינת עיזים

עקיצות עגבניות מיובשות וגבינת עיזים
עגבניות מיובשות ועקיצות גבינת עיזים 30 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 122 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גבינת פרמזן, תערובת רוטב פסטו, גבינת עיזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מרהיב. לימון חומוס עגבניות מיובשות וגבינת עיזים פסטו, גבינת עיזים וטארט עגבניות מיובשות, ו פריטטה גבינת עיזים עגבניות מיובשות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הפרד כל ביסקוויט לשתי שכבות; לחץ כל אחת לכוס מאפין מיניאטורית לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2
בקערה קטנה שלבו את תערובת המיונז, גבינת העיזים, העגבניות, הבצל ורוטב הפסטו; מניחים 2 כפיות זעירות בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב פסטותערובת רוטב פסטו
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים חם.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורן-פרייר ברוט
לורן-פרייר ברוט
לורן-פרייר ברוט ל-פ הוא נושא התקן לסגנון הבית של לורן-פרייר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פי משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף רענן ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של הדרים ופירות לבנים. הסגנון הקליל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן הזוג האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.