קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עקיצות עוף קוקוס בקריביים

עקיצות עוף קוקוס בקריביים
צריך הר ד ' אובר ללא חלב? עקיצות עוף קוקוס בקריביים יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 350 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מכלמתכונים דורש פרושוטו, ליים, מנגו ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוף קריבי עם חלב קוקוס, קערות עוף קריביות עם אורז קוקוס, ו חזה עוף קריבי מעל אורז קוקוס עם סלסת מנגו.

הוראות

1
מניחים פרוסת פרושוטו על כל חזה עוף. חתוך פרושוטו כך שיתאים לחזה העוף עם גבול עוף בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
עוף שלםעוף שלם
2
מניחים 2 פרוסות מנגו במרכז כל פרוסת פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מנגומנגו
3
מגלגלים את חזה העוף לאורכו כדי לסגור לחלוטין את המנגו והפרושוטו. תוחבים וצובטים את הקצוות כדי לאטום לחמניות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
מנגומנגו
גלולגלול
4
מסדרים לחמניות עוף על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקרר ליציבות מאוד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
שלב בקערה קמח, מלח, אבקת קארי, פלפל שחור וטימין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת קאריאבקת קארי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים תערובת על צלחת.
7
יוצקים ביצים טרופות על צלחת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
מפזרים קוקוס על צלחת שלישית.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
9
פורסים לחמניות עוף לחתיכות 1 עד 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
10
מגלגלים עוף בתערובת הקמח ומנערים עודפי קמח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
גלולגלול
11
מצפים עוף בביצה הטרופה עד לכיסוי מלא; אפשר לעודף ביצה לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ביצהביצה
12
מגלגלים עוף בקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קוקוסקוקוס
גלולגלול
13
מסדרים את גלילי העוף המצופים על צלחת בשכבה אחת. מכסים ומכניסים למקרר כדי לאפשר לציפוי להתייצב, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
14
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מחממים מספיק שמן צמחי במחבת עמוקה וכבדה כדי לטבול לחמניות עוף. הופכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מטגנים מחצית מגלילי העוף בשמן החם עד להזהבה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
17
מוציאים לחמניות עוף בעזרת כף מחוררת ומסננים על מספר שכבות של מגבות נייר. חזור על הפעולה עם לחמניות העוף שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
18
מניחים לחמניות עוף על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
19
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
התיזו לחמניות עוף עם מיץ ליים והגישו לצד טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
מיץ לייםמיץ ליים
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.