ערמונים ואגס מלית דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1198 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. אתה מקבל תוספת שמגישה 10. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שהוא הגיע למקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח כשר, בייקון, שמן זית וסלרי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ערמונים ואגסים מלית, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים תבנית רחבה וישרה בשמן זית ומוסיפים את הבייקון. הביאו את התבנית לאש בינונית ותנו לבייקון לקבל חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשומר ומתבלים במלח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים מאוד, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
שומר
בצל
מלח
4
מוסיפים את הרוזמרין והשום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
שום
5
זורקים פנימה את הערמונים, החמוציות והאגסים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ערמונים
אגס
6
מוסיפים את היין ונותנים לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
7
מכניסים את הלחם לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לאיחוד ומכבים את הלחם במחצית הציר. השתמש בידיים שלך כדי לשלב את הלחם, הירקות והציר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מלאי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
8
הוסף עוד ציר מתי / אם יש צורך בכדי להרוות את הלחם באמת. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מלאי
מלח
9
השתמשו במלית למילוי צלי כתר הודו או חזיר, או הניחו בתבנית צלייה ואפו 35 דקות בחום של 350 מעלות צלזיוס.