ערמונים עם ענבים
המתכון ערמונים עם ענבים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ערמונים, מרק עוף דל שומן, נקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה טוב. נסו ערמונים צלויים עם ענבים, עוף צלוי עם ענבים, ערמונים וחמאת טרגון, ו חזיר וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב את ערמונים, 1 כוס ענבים, ו 2 כוסות מרק עוף.
הסר נקניק ממעטפת ולהתפורר למחבת.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, כיסוי, ומבשלים מעל חום בינוני עד ערמונים רכים מאוד מחית בקלות, על 30 דקות.
מסננים מרק לתוך זכוכית למדוד ולהוסיף מספיק יותר מרק לעשות 2 כוסות.
מערבולת ערמון תערובת במעבד מזון עד מטוהרים בצורה חלקה, ואז להסתחרר מרק מספיק כדי לתת תערובת של עקביות פירה ברכות. או תערובת מערבולת, חלק בכל פעם, בבלנדר, הוספת מרק מספיק כדי להקל על הטהרה, ואז יותר עבור עקביות הרצוי. ערמונים ממשיכים להתעבות בעודם עומדים.
חזור טהור למחבת ומערבבים על חום בינוני עד מהביל, 2 עד 3 דקות; להתחמם.
ב 10-עד 12 אינץ מחבת מעל חום גבוה, להמיס חמאה ולהוסיף ענבים הנותרים. מערבולת רק עד פירות הוא ירוק חם ובהיר, על 1 1/2 דקות.
לגרד ערמונים טהור לתוך קערה עמוקה ויוצקים ענבים על גבי.