פאדג'של אמא
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאדג'של אמא. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 104 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, קקאו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פרח קיר פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו לזניה (מאמא מיה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר, חלב, קקאו, סירופ תירס, ומלח בסיר 2 ליטר. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד שמדחום ממתקים רושם 24
הסר תערובת מחום; להוסיף חמאה, ולתת להמיס. (אל תערבבי.)
בואו מגניב 10 עד 15 דקות או עד פאן הוא מגניב למגע. מערבבים וניל.
מקציפים תערובת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-נמוכה 2 עד 3 דקות או עד שהתערובת מתחילה לאבד את הברק שלה. עובד במהירות, לשפוך פאדג 'על מגש חמאה 11-x 7 אינץ'.